1/5

Two-storey residential extension, Glasgow

The client required a creative solution to link up their existing ground floor with the underutilised cellar spaces beneath the building, and to create a better connection to the garden for their young family to enjoy. We achieved this by designing a contemporary extension which provides circulation space between the existing rooms and connects the various levels of the existing building. Large areas of glazing open up the views to the garden and provide an abundance of natural light. The existing cellar has been converted to provide a new home-office space with adjoining WC, and large bi-fold doors onto the garden deck.

By using the latest 3D modelling and VR presentation techniques we worked through a range of options with the client before arriving at the final scheme.

Wight Studio Ltd. company number SC633169. Registered in Scotland.

© 2019 Wight Studio